Slovenijales nakon gubitka najavljuje dobit

Bez autora
Mar 31 2010

Proteklu je godinu Slovenijales, koji se uglavnom bavi upravljanjem nekretninama i u većinskom je vlasništvu Zavarovalnice Triglav, zaključio sa skoro 537.000 eura poslovnog gubitka. Isti je prethodne godine iznosio 868.000 eura. Ove godine očekuje se dobit budući da su prostori koje daju u najam u potpunosti zauzeti. Na poslovanje je utjecalo iseljenje Poreznog ureda Ljubljana iz prostora u vlasništvu spomenutog poduzeća. Prostore su morali preurediti, a u njih se postepeno seli ministarstvo poljoprivrede. Prihodi od najamnina lani su iznosili 4,5 milijuna eura, skoro milijun manje nego 2008.

Slovenijales nakon gubitka najavljuje dobitProteklu je godinu Slovenijales, koji se uglavnom bavi upravljanjem nekretninama i u većinskom je vlasništvu Zavarovalnice Triglav, zaključio sa skoro 537.000 eura poslovnog gubitka.

Isti je prethodne godine iznosio 868.000 eura.

’’Ove godine očekujemo dobit budući da su prostori koje dajemo u najam u potpunosti zauzeti’’, tvrdi direktor Slovenijalesa Mitja Pleterski. Na poslovanje je utjecalo iseljenje Poreznog ureda Ljubljana iz prostora u vlasništvu spomenutog poduzeća. Prostore su morali preurediti, a u njih se postepeno seli ministarstvo poljoprivrede, pojašnjava Pleterski.

Prihodi od najamnina lani su iznosili 4,5 milijuna eura, skoro milijun manje nego 2008.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik